Bij Psychologenpraktijk van Haren wordt gekeken naar de mens achter de klachten.

Aanmelding:


De aanmelding bij Psychologenpraktijk van Haren kan telefonisch (06-21918006) of per mail (info@psychologenpraktijkvanharen.nl). Nadat we een afspraak hebben gemaakt stuur ik per mail een intakeformulier toe, welke je voor het intakegesprek ingevuld kunt terugsturen.


Er wordt altijd gestart met een intakegesprek, alvorens er wordt gestart met behandelen. Het intakegesprek is over het algemeen spannend en wordt daarom gebruikt als kennismakingsgesprek, waarbij ik het belangrijk vind dat je je op je gemak gaat voelen. Samen gaan we in dit gesprek ook op zoek naar de kern van het probleem en bespreken we je verwachtingen van de behandeling en van mij als psycholoog. Dit intakegesprek neemt 1,5 uur in beslag.


De volgende sessies duren over het algemeen een uur (m.u.v. relatietherapie). In deze sessies gaan we samen aan de slag om te kijken hoe bepaalde patronen in gedrag en gedachten hebben geleid tot klachten, zodat we deze patronen kunnen doorbreken. Dit gebeurt middels cognitieve gedragstherapie (CGT). Ook maak ik tijdens de sessies gebruik van mindfulness en ACT. Ik zie regelmatig dat mensen de verbinding met zichzelf kwijt zijn en het daardoor moeilijk vinden om goed voor zichzelf te zorgen, wat weer tot klachten leidt.


Er is bij Psychologenpraktijk van Haren geen wachtlijst.

Voor informatie en/ of het maken van een afspraak, kun je telefonisch of per mail contact opnemen op:

Tel: 06-21918006

Mail:

info@psychologenpraktijkvanharen.nlEr is bij Psychologenpraktijk van Haren momenteel geen wachtlijst.