Bij Psychologenpraktijk van Haren wordt gekeken naar de mens achter de klachten.

Reviews van cliënten:

Cliënten hebben onderstaande reviews achtergelaten aan het einde van de behandeling.


"Kim liet me inzien hoe ik naar mezelf kan kijken en naar mijn gevoel te luisteren."

Beoordeling: ***** (5 uit 5 *)"Zeer prettig, luisterend en rustgevend persoon."

Beoordeling: **** (4 uit 5 *)"Een luisterend oor, confronterend wanneer nodig, en duidelijke tools om in de toekomst met problemen om te gaan."

Beoordeling: ***** (5 uit 5 *)"Kim heeft mij geholpen om zelfvertrouwen te vinden , met haar handvatten kan ik zelf problemen op te lossen zodat ik niet meer vast ga lopen."

Beoordeling: ***** (5 uit 5 *)"Kim wist de juiste zaken eruit te pikken en hier met ons op door te pakken, tevens een vriendelijke en prettige gesprekspartner waarbij je je op je gemak voelt. Het heeft echt geholpen en ik zou iedereen haar aanraden."

Beoordeling: ***** (5 uit 5 *)"Kim is een enorme hulp geweest om inzichten te krijgen in mezelf die ik eerst niet had, ze is rustig en prettig in de omgang en erg empathisch."

Beoordeling: ***** (5 uit 5 *)
"Kim heeft me goed geholpen. Ze is begripvol, fijn in de dialoog en daarnaast stelt ze de juiste vragen waardoor ik zelf ook aan het denken werd gezet."

Beoordeling: ***** (5 uit 5*)
"Kim heeft me geholpen met zelfvertrouwen en zelfbeeld. In relatief korte tijd mooie stappen kunnen zetten en een goed resultaat behaald!"

Beoordeling: ***** (5 uit 5*)
"Kim heeft mij zeer nuttige tools meegegeven om mijn angst en onzekerheid niet mijn leven te laten beheersen en ik daardoor blijer en vrolijker in het leven kan staan."

Beoordeling: ***** (5 uit 5*)

Voor informatie en/ of het maken van een afspraak, kun je telefonisch of per mail contact opnemen op:

Tel: 06-21918006

Mail:

info@psychologenpraktijkvanharen.nlEr is bij Psychologenpraktijk van Haren momenteel geen wachtlijst.